Ποιοί Είμαστε

Δημιουργήσαμε την “Βραχομανία” με σκοπό να συγκεντρώσουμε πληροφορίες για την αθλητική αναρρίχηση στην Ελλάδα. Στόχος είναι η δημιουργία μιας μεγάλης κοινότητας που θα μοιράζεται όλα όσα αφορούν την μεγάλη μας αγάπη, την αναρρίχηση. Στείλτε μας όλες τις παρατηρήσεις και προτάσεις  σας για το site, οτιδήποτε πιστεύετε ότι πρέπει να αναφέρουμε, στείλτε μας καινούργιο υλικό. Συνεχώς προστείθονται νέα πεδία μόλις συγκεντρωθεί το απαραίτητο υλικό. Για οποιαδήποτε ερώτηση, επισήμανση ή διόρθωση μην διστάσετε να γράψετε τα σχόλιά σας στο αντίστοιχο post.

Αναρριχητική δράση: Στείλτε μας την δράση σας (από 7b+ για τους άντρες και 7a+ για τις γυναίκες) για να είμαστε συνεχώς ενημερωμένοι και να την δημοσιεύουμε στα αναρριχητικά νέα!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στις παρακάτω email διευθύνσεις:

vraxomania@yahoo.gr

info@vrahomania.gr

Σχόλια: Tα σχόλια περνάνε από έλεγχο έτσι ώστε να αποφεύγουμε το spam. Αρχικά μόλις πατήσετε το κουμπί ¨post comment¨ το σχόλιό σας εμφανίζεται κανονικά αλλά το βλέπετε μόνο εσείς μέχρι να πάρει έγκριση.

Βιογραφικό Θωμά Μιχαηλίδη

thomas  Διπλωματούχος Bοηθός Eκπαιδευτής από την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας και Αναρρίχησης. Ασχολείται κυρίως με την Aθλητική Aναρρίχηση και έχει πραγματοποιήσει στην Ελλάδα πάρα πολλές επαναλήψεις δυσκολίας, καθώς και διανοίξεις νέων, μεγάλων σοβαρών διαδρομών βράχου υψηλής δυσκολίας. π.χ. «Φωτεινό Μονοπάτι» 600m VIII, «Απώλεια στήριξης» IX- στη Βαράσοβα. Έχει ακόμα σκαρφαλώσει σημαντικές διαδρομές στην Ταϊλάνδη και στην Ιορδανία. Από το 1993 διδάσκει συνεχώς στις Σχολές Αρχαρίων του ΕΟΣ Αχαρνών. Συμμετείχε ως εκπαιδευτής σε αναρριχητικές σχολές του Ελληνικού Στρατού (εκπαίδευση μονίμων αξιωματικών των Ειδικών Δυνάμεων). Διδάχτηκε τις νέες τεχνικές της αναρρίχησης σαν μαθητής της σχολής του ΕΟΣ Αχαρνών το 1990. Είναι γιος του πρωτεργάτη της Ελληνικής Ορειβασίας και αναρρίχησης, Γιώργου Μιχαηλίδη. Τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμος συνεργάτης του Περιοδικού ΚΟΡΦΕΣ και επιμελείται τη Στήλη «Βραχομανία» εκδίδοντας Αναρριχητικούς Οδηγούς για τα σημαντικότερα Αναρριχητικά Συγκροτήματα Βράχων της Ελλάδας.