Πρόβλημα με τις εγγραφές στο φεστιβάλ Λεωνιδίου

 

Πρόβλημα με τις εγγραφές στο φεστιβάλ Λεωνιδίου

“Φίλες και φίλοι του vrahomania και της αναρρίχησης, το Σαββατοκύριακο που πέρασε είχαμε την τύχη να παρευρεθούμε στο 2ο φεστιβάλ αναρρίχησης του Λεωνιδίου! Πλήθος κόσμου από διαφορετικές χώρες γεμάτοι ενέργεια και πάθος, 2 από τους κορυφαίους αθλητές αναρρίχησης στον κόσμο με διάθεση να μοιραστούν τα μυστικά της επιτυχίας τους και τα υπέροχα αλλά συνάμα απαιτητικά πεδία του Λεωνιδίου έκαναν την διοργάνωση μοναδική!
Μια διοργάνωση όμως, που σίγουρα δεν της αξίζει να στιγματίζεται απο λανθασμένες ενέργειες των διοργανωτών έναντι των συμμετεχόντων. Πιο συγκεκριμένα, φτάνοντας το βράδυ της Πάρασκευης γύρω στις 10 παρά τέταρτο, λόγω ανειλημμένων επαγγελματικων υποχρεώσεων, στο χώρο διεξαγωγής του φεστιβάλ, μας είπαν από την γραμματεία ότι είχαν κλείσει τις εγγραφές και ότι θα συνέχιζαν να τις πραγματοποιούν την επόμενη μέρα το πρωί! Την επόμενη μέρα όμως, νωρίς το πρωί μας ανακοινώθηκε ότι δεν γίνονταν εγγραφές πλέον γιατί αυτές είχαν κλείσει την προηγούμενη ημέρα!
Εκ των υστέρων μάθαμε οτι το ίδιο συνέβη και σε δεκάδες άλλους αναρριχητές απ’ όλη την Ελλαδα που ήρθαν το βράδυ της Παρασκευής αλλά ακόμα και το Σάββατο το πρωί.
Λάθη διαδικαστικού χαρακτήρα μπορεί να πει κάποιος, που όμως δεν τιμούν την προσπάθεια που έκαναν οι λάτρεις της αναρρίχησης για να συμμετάσχουν στο φεστιβάλ αυτό!”

Αντιγόνη Πανταζή – Γιώργος Ελευθερίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *