Νέα: Νοέμβριος – Δεκέμβριος 08

Κείμενο από τα νέα του τεύχος 194 του περιοδικού “Κορφές“.

ΣΠΗΛΙΑ ΝΤΑΒΕΛΗ 7/08
Ο Σταμάτης Κωνσταντακόπουλος  κάνει τη ‘DURACEL’ 8a

ΔΟΛΟΜΙΤΕΣ 8/08 CIMA PICOLA
Ο Κώστας Ρούσσος με το Ντίνο Κοζανίτη σκαρφαλώνουν την ‘PERLEN VON DIE SAUER’ 7b , 350 μέτρα. Επίσης στην Τofana di Rozes σκαρφαλώνουν τη ‘DA PAZZO VECCHIO PAZZO’ 7c/7c+ , A0, 300 μέτρα.

ΚΟΡΣΙΚΗ 8/08
Ο Κώστας Ρούσσος βρέθηκε και στην Κορσική και μαζί με το Βαγγέλη Καστανιά σκαρφαλώνουν την ‘EXPRESSE CAPITELLU’ 7b+, A0, 200 μέτρα.

ΚΟΥΒΕΛΟΣ 7/8/08
Ο Σταμάτης Κωνσταντακόπουλος και ο Αλέξης Γράψας πετυχαίνουν τη Τρίτη επανάληψη της ‘ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΟΥΠΡΑΣ’ VIII-, A0, 500 μέτρα σε 12 ώρες.

ΑΛΠΕΙΣ  10/8/08  Περιοχή COURMAYEUR – DALMAZZI HUT
O Σταμάτης Κωνσταντακόπουλος και ο Σωτήρης Καράμπαμπας κάνουν τη διαδρομή του Μichel Piola ‘AHI AHII AHIII’ 7a, 370 μέτρα.

ΣΠΗΛΙΑ ΝΤΑΒΕΛΗ 9/08
Ο Δημήτρης Σπαρης κάνει τη ‘ΣΙΦΟΥ’ 7c+.

ΜΑΥΡΟΣΟΥΒΑΛΑ 22/9/08
Ο Σταμάτης Κωνσταντακόπουλος  κανει τη ‘HELLO’ 8a , την οποία επαναλαμβάνει τον Οκτώβρη και ο Δήμητρης Σπαρης , και στις 28/9/08 ο Σταμάτης κάνει και τους ‘ΕΝΑΕΡΙΤΕΣ direct’ 8a+.

HURRICANE (VI-) 180μ.
Όνομα διαδρομής : ”Hurricane” Βαθμός δυσκολίας : VI- Συνολικό μήκος : 180 μ.

Μια καινούργια διαδρομή ανοίχτηκε στο Καντήλι Μεγάρων από τον Κώστα Λαφογιάννη, με την πολύτιμη βοήθεια μερικών φίλων. Η διαδρομή είναι πέντε σχοινιές, έχει 16 μόνιμες ασφάλειες και εξοπλισμένα ρελέ για ραπέλ.
Προσανατολισμός Ανατολικός, σκιά μετά τις 12:00 – 13:00.
Χρήσιμα Υλικά : Καρύδια, προαιρετικά μικρά excentrics. Για να βρείτε το ξεκίνημά της, στην πρώτη πλακέτα υπάρχει πορτοκαλί κορδονέτο.
Για την ολοκλήρωση της διαδρομής βοήθησαν οι : 1η σχοινιά Σωτήρης Σωτηρίου, Αριστέα Δημητροπούλου 2η σχοινιά Σωτήρης Σωτηρίου 3η σχοινιά Χρήστος Τζώτζος, Σταμ. Κωνσταντακόπουλος. 4η σχοινιά ανοίχτηκε από τον Σταμ. Κωνσταντακόπουλο και βοήθησαν οι Κώστας Λαφογιάννης, Χρήστος Τζώτζος. 5η σχοινιά Σωτήρης Σωτηρίου.

Πρόσβαση : Ακολουθούμε τη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου. Στα πρώτα διόδια κάνουμε δεξιά, και ακολουθούμε την παλιά Εθνική Οδό. Μετά το Νεράκι στρίβουμε δεξιά για τη Νέα Εθνική Οδό. Πριν από τη γέφυρα στρίβουμε αριστερά για Βλυχάδα. Μετά το σταθμό του προαστιακού στρίβουμε δεξιά. Ακολουθούμε τη Λεωφ. Καταδρομών που μας βγάζει στα βράχια.

194news1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.